Truita de moniato i espinacs
Per variar una mica la truita de patates i ara que és temps de moniatos us proposem aquesta recepta
Temps de preparació: 10 min
Temps de cocció: 10 min
Temps total: 20 min
Racions: 6
Ingredients
-
4 cullerades d'oli d'oliva verge extra
-
1 ceba
-
500 g de moniatos (2 de mitjans)
-
4 ous grans
-
40 g d'espinacs rentats i trossejats
-
1 culleradeta de sal
Elaboració
- Pela i talla els moniatos en rodanxes de 3-4 mm. Els cuinarem abans de fer la truita per evitar fregir-los amb massa oli. Us dono 2 mètodes per fer-ho:
-
Mètode 1: coure els moniatos en làmines durant 4 minuts en una cassola amb aigua bullent.
-
Mètode 2: posa les làmines de moniato en un bol amb una mica de sal i 1 cullerada d'oli d'oliva, remena perquè s'impregnin i cobreix el bol amb film. Posa-ho al microones a màxima potència durant 10 minuts o fins que estiguin tendres.
- Mentrestant, sofregeix la ceba en una paella amb 2 cullerades d'oli durant uns 5 minuts. Si vols, també pots afegir la ceba picada al bol del moniato i cuinar-la al microones.
- Bat els ous en un bol, barreja-ho amb les espinacs, els moniatos i la ceba, afegeix sal al gust i barreja-ho tot bé.
- Qualla la truita a la mateixa paella amb 1 cullerada d'oli, uns 4 minuts per un costat i 2-3 minuts més per l'altre. Això ja depèn de si t'agrada més o menys feta.
*Notes de la recepta:
Tant si fas els moniatos cuits com al microones queda bé!