11 desembre 2020 · 4416
autor@
Oidà




Avui, tres receptes de peix irresistibles!

Si tens dubtes d'on comprar bon peix, ho trobaràs en aquest enllaç



Suquet de rap amb patates

1 cua de rap gran, 3 patates blanques (noves) de mida mitjana, 2 tomàquets madurs, 2 nyores, oli d'oliva, sal, aigua o brou de peix, Per la picada: un grapat d'ametlles torrades, un grapat d'avellanes torrades, 2 llesques de pa torrat o fregit, un parell de rames de julivert fresc, 1 cullerada de farina, 4 alls fregidets, 2 cullerades de la salsa de la cassola?rc=Avui,-tres-receptes-de-peix-irresistibles!-24.html


https://catalunyacuina.com/guisats/suquet-rap-patates

Llista compra Oidà! https://oidà.cat/1 cua de rap gran, 3 patates blanques (noves) de mida mitjana, 2 tomàquets madurs, 2 nyores, oli d'oliva, sal, aigua o brou de peix, Per la picada: un grapat d'ametlles torrades, un grapat d'avellanes torrades, 2 llesques de pa torrat o fregit, un parell de rames de julivert fresc, 1 cullerada de farina, 4 alls fregidets, 2 cullerades de la salsa de la cassola?rc=Avui,-tres-receptes-de-peix-irresistibles!-24.html


Peix a Casa
Peix a Casa

Peix i marisc fresc seleccionat. Tria productes, preparació, dia d'entrega i t'ho portem a casa gratis. Fàcil, ràpid i còmode!



Sípia amb ceba (per a 4 persones)

2 sípies mitjanes, 2 tomàtigues tipus de frare, 8-9 cebes, 1 fulla de llorer, Pebre bord, Carn de nyora (2 cullerades) o carn de pebrot xoricer, Sal, Oli d’oliva, 1-2 bitxos, 1 tassó de vi blanc, 1 cullerada de sucre?rc=Avui,-tres-receptes-de-peix-irresistibles!-24.html


https://gastronomicament.cat/es/recepta/recepta-sipia-amb-ceba

Llista compra Oidà! https://oidà.cat/2 sípies mitjanes, 2 tomàtigues tipus de frare, 8-9 cebes, 1 fulla de llorer, Pebre bord, Carn de nyora (2 cullerades) o carn de pebrot xoricer, Sal, Oli d’oliva, 1-2 bitxos, 1 tassó de vi blanc, 1 cullerada de sucre?rc=Avui,-tres-receptes-de-peix-irresistibles!-24.html




Salmó al forn amb verdures

4 talls de llom de salmó (sense pell ni espines), 1/2 ceba dolça, 50cc. de vi blanc sec, 200cc. de brou de verdures, oli d'oliva, per macerar el salmó: 3 cullerades d'oli d'oliva, 1/2 cdta. de sucre, pebre negre molt (opcional), 1 gra d'all, julivert, per acompanyar: 4 carxofes, 1 manat d'espàrrecs verds?rc=Avui,-tres-receptes-de-peix-irresistibles!-24.html


https://www.cuinadelamare.com/2015/01/salmo-al-forn-amb-verdures-en-catala-i.html

Llista compra Oidà! https://oidà.cat/4 talls de llom de salmó (sense pell ni espines), 1/2 ceba dolça, 50cc. de vi blanc sec, 200cc. de brou de verdures, oli d'oliva, per macerar el salmó: 3 cullerades d'oli d'oliva, 1/2 cdta. de sucre, pebre negre molt (opcional), 1 gra d'all, julivert, per acompanyar: 4 carxofes, 1 manat d'espàrrecs verds?rc=Avui,-tres-receptes-de-peix-irresistibles!-24.html


turbot
turbot

Peixateria Joan Marés : Responsable




Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Ous gallines en llibertat, ECO
Ous gallines en llibertat, ECO

Rubrum.Bio: Soc en Mark de 47 anys i soc productor agroecològic del Vallés Oriental.