10 juliol 2024 · 474
autor@
Oidà




Pasta amb salsa d'albergínia

La salsa d'albergínia és una salsa que enganxa!! I també és una manera fàcil d'incorporar aquesta hortalissa en els plats dels nens que no poden veure trossets de verdures.
 

Ingredients (per a 2 persones): 

  • 1 albergínia
  • mitja ceba
  • oli, sal, pebre i herbes provençals
  • mig gra d’all (opcional)
  • 2 cullerades de llet de civada
  • 1 cullerada d’agave
  • pasta al gust
 

Recepta: 

 
Tallem a daus l’albergínia i la ceba i ho posem en una paella amb l’oli, sal, pebre i herbes provençals. Perquè quedi ben amorosida, li posem força oli, foc suau i la tapem. Quan estigui feta, la posem una estona en un escorredor perquè perdi l’oli (que podem aprofitar per una altra recepta). 
 
Mentrestant, coem la pasta segons el temps de cocció que li calgui. 
 
Un cop escorreguda de l’oli, posem l’albergínia i la ceba cuites en un pot i ho triturem, juntament amb una miqueta d’agave i de llet de civada (o aigua de la cocció de la pasta). Hi podem afegir mig gra d’all, que donarà molt bon gust a la salsa (però si no agrada, es pot obviar perfectament).
 
Mesclem la salsa amb la pasta i hi afegim parmesà ratllat. Bon profit!




 
 


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Xai de ramat o d’engreix
Xai de ramat o d’engreix

Aniol SL: Xai Ecològic criat dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al terme d'Olot. Segells CCPAE i Fet al Parc. El nostre ramat d'ovella ripollesa té una de les millors p...