03 març 2021 · 2021
autor@
Oidà
Dia Mundial de la Vida Silvestre

Avui se celebra el dia Mundial de la vida silvestre!

Les Nacions Unides va proclamar el dia 3 de març com el dia mundial de la vida silvestre. Com tots aquests dies declarats per les Nacions Unides,  serveixen per recordar o reivindicar algun fet o causa necessària, que ens serveixi per prendre consciència i treballar-hi cada dia.


Aquest any va dedicat especialment als boscos i els mitjans de subsistència .


Aprofitem per celebrar i crear consciència del món que ens envolta, de la bellesa i la varietat de la flora i la fauna que ens rodeja i habita al nostre entorn.
Malauradament, moltes de les activitats i de la relació que tenim amb el planeta i amb la vida que hi ha no sempre són sostenibles, explotant els recursos i posant en perill la biodiversitat del planeta.

Prenem consciència per lluitar per un món on sapiguem cuidar i preservar-hi la vida!

Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Ous ecològics XL
Ous ecològics XL

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...