04 novembre 2020 · 2816
autor@
Oidà




Cuidar el planeta des dels fogons (opcions.org)

https://opcions.org/consum/cuidar-el-planeta-des-dels-fogons/
"El repte de la sostenibilitat al sector de la restauració inclou respectar el medi ambient, però també els drets de les persones que hi treballen".

Avui volem compartir aquest article de la revista Opcions que parla sobre la restauració i la sostenibilitat, el repte d'aquest sector per oferir al consumidor un tipus de restauració més sostenible i responsable.

Molt interessant!



Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Alvocat
Alvocat

Horta La Garriga: Productors de verdura i fruita i distribuïdors de alimentació en general