autor@
Oidà ❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Col llombarda amb llagostins i cigrons
INGREDIENTS (2 racions):
-
1 ceba picada molt fina
-
600 gr de col llombarda
-
6 cullerades d'aigua
-
150 gr de cigrons ja cuits
-
10-12 llagostins o de gambes
-
2 cullerades de panses
ELABORACIÓ:
Sofregim la ceba amb una mica d'oli fins que quedi transparent
Afegim la col i la cuinem a foc mig durant 5 minuts. Salpebrem al gust i li afegim l'aigua. Coem tapat uns 6-8 minuts.
Seguidament incorporem els cigrons cuits, els llagostins i les panses. Ofeguem 4-5 minuts més fins que els llagostin quedin cuits, és a dir, fins que es tornin de color vermellós.
Servim en calent o tebi i decorem si ens agrada amb una mica de sèsam torrat o julivert picat pel damunt.
Que aprofiti!