26 desembre 2022 · 924
autor@
La Circular
Una carta per a vosaltres! Comandes i tallers


HORARIS DEL 27 AL 31 DE DESEMBRE
 
Dilluns Sant Esteve: tancat
Dimarts, dimecres i dijous: 9.30 a 13.30 i 16.30 a 20h (dijous fins les 20.30)
Divendres: 9.30 a 14.00 a 16 a 20h
Dissabte : 9.30 a 14.30 i de 16 a 18h
 
 
I també, la Magda i la Jerusa, les nostres pageses de la masia Can Sunyer de La Garriga  ens proposen com sempre les cistelles següents:
  • CISTELLA MITJANA 15 €  Enciam, col kale, manat de raves gran, una crucífera, manat de porros i carabassa cacahuet.
  • CISTELLA GRAN 21€  Enciam, col kale,  dos manats de raves, una crucífera, manat de porros,  carabassa cacahuet, tomaquet de súcar i bolets ecològics. 
 
La comanda de la cistella s'ha de realitzar a través del correu electrònic o per whatsapp abans de dimartsa les 8.00 i recollir-la  el dijous.PANS I FLECA DE MAS BELLPUIG AQUEST DIMARTS I DIJOUS!
 
I com sempre, continuem amb les comandes pels productes de fleca de Mas Bellpuig. Us enviem l'enllaç per realitzar la vostra comanda, abans de dimecres a les 13h  a recollir a partir de dijous a les 17h.
Però també rebem pans i productes de fleca els dimarts!

 

Queden poques places pel taller de neteja facial. Apunta't!!!
PROPERS TALLERS EN UN COP D'ULL:

  • Amunt les defenses! A carrèc de Alex Bosch, nutricionista col·legia.Pots visualitzar la xerrada en streaming quan vulguis. Preu 10€.
  • 29/12: Neteja facial i rutina de neteja diària, a càrrec de la Mireia de la Fitocosmètica Del Monsteny
  • NOU! Gener (data per concretar): "Any nou, dieta nova"
  • Com cada inici d'any, arriben els propòsits d'any nou. Però per què la majoria d'ells no els arribem a posar en pràctica o només durant un curt període de temps? En aquesta xerrada abordarem les dificultats que apareixen a l'hora de generar nous hàbits, com afrontar les resistències, els imprevistos, els moments que no ens en sortim, que no en tenim ganes,... i la importància de saber triar els objectius més encertats per a cadascú de nosaltres i en aquest moment en concret. I ja que ens proposem canviar hàbits, farem un repàs d'alguns dels hàbits saludables que podria ser interessant adoptar de cara a aquest 2023.
  • NOU! Gener: cicle de xerrades de la Maribel Gutierrez, Mamasons (veure cartell adjunt).

Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Circular

Projecte d'economia social i solidària: botiga alimentació i altres, amb criteris consum conscient: proximitat, eco, granel. Tallers i xerrades.

A La Circular hi trobaràs productes d’alimentació, fitoteràpia, higiene personal, neteja de la llar i residu zero. Escollim amb molta cura seguint criteris de qualitat, proximitat, producció ecològica, comerç just i mínim impacte ambiental. Per això, potenciem els productes a granel i els provinents de projectes amb un valor social afegit. I tot això, a un preu assequible.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Alvocat
Alvocat

Horta La Garriga: Productors de verdura i fruita i distribuïdors de alimentació en general