03 abril 2023 · 1543
autor@
La Circular




Tenim nova col·lecció de sabons! Comandes i tallers

 
Aquesta setmana ens han arribat nous sabons de Ecomerci natural. Son productes artesanals fet per l'Ariadna i el Ricard amb ingredients naturals i vegans. Aqui us en expliquem alguns, però en tenim molt més! Segur que trobareu el que us vagi bé!



 
 
I com sempre, tenim cistelles de verdura ecològica, de temporada i proximitat de la Masia Can Sunyer (La Garriga). 
  • CISTELLA MITJANA 15,00 € Enciam, manat alls tendres, una col llissa, manat d'espinacs, bimi ( brots bròcoli) i fruits secs: ametlles i nous.
  • CISTELLA GRAN 21,00 € Enciam, manat alls tendres, una col llissa, manat d'espinacs, bimi (brots bròcoli), fruits secs: ametlles i nous, carabassó i manat de porro.
La comanda s'ha de fer abans del diumenge a les 21h i venir a buscar la a partir del dijous a les 17h.

 
PANS I FLECA ECOLOGICS DE MAS BELLPUIG 
Els dimarts i dijous, us proposem els productes de fleca amb ingredients ecològics i de proximitat de Mas Bellpuig. Podeu fer la vostra comanda a botiga, per whatsapp o a traves del formulari (el formulari es vàlid fins el dimecres a les 13h i per recollir a partir del dijous).
 

 
PROPERS TALLERS EN UN COP D'ULL:
 
  • Neteja sense tòxics, dijous 11/05 a les 18h. Fes els teus productes de neteja per la casa amb productes naturals i zero waste. Taller de 2 hores a càrrec de la Noelia Narejo. Preu: 25€+ material (pendent de calcular). Inclou l'elaboració de 3 productes i dossier.
  • Cosmètica zero waste, dissabte 29/04 a les 10h. Elaboració de 2 productes zero waste, vegans i naturals. Taller de 3 hores a càrrec de Noelia Narejo. Preu 35€+ 5.50€ de material. Inclou el dossier.
  • Aromateràpia bàsica i terapèutica, dissabte 20 i 27 de maig a les 10h. L'aromateràpia consisteix en l'ús dels olis essencials purs, extrets de les plantes, amb la finalitat de ser utilitzats en teràpies vinculades amb la salut, la bellesa o el benestar. La fitoteràpia i l'aromateràpia científica ens han permès conèixer les propietats dels components bioquímics de les plantes medicinals, comprovant així, a través de la constatació científica, la qual cosa els antics ja sabien. En realitat l'aromateràpia és una antiga forma de medicina natural que harmonitza els diferents aspectes del nostre ÉSSER: el físic, l'emocional, el mental i l'espiritual. La curació amb olis essencials ha estat emprada per totes les cultures i civilitzacions i en l'actualitat ens està retornant al nostre lloc d'origen, a la naturalesa. Tenim més de 400 olis essencials terapèutics, els quals poden donar resposta a moltes necessitats quotidianes a través del bany, del massatge, de les inhalacions, en productes de cosmètica d'ús diari... I una de les característiques importants és que ni generen dependència, ni causen malestar si s'usen correctament. I quines diferències hi ha entre essència, oli essencial, absolut, hidrolat? I quines altres poden trobar entre les diferents marques que hi han al mercat i les seves certificacions. Taller de 8 hores ( 2 dissabtes), a càrrec de Noelia Narejo. Preu: 80€+ material (pendent calcular). Inclou l'elaboració de productes i el dossier.
  • Cosmètica per a tota la família, (data pendent de concretar) Elaborarem un ungüent  de calendula, una batida de karité i un talc. Taller de 2 hores, a càrrec de Noelia Narejo. Preu 25 €+ material (pendent calcular). Inclou l'elaboració de productes i el dossier.
  • Refrescos, dijous 8 de juny, 18h. Taller de 2 hores per aprendre a elaborar begudes per l'estiu amb productes naturals i fàcil de trobar. Preu 25€ + material (pendent calcular)
  • Amunt les defenses! A carrèc de Alex Bosch, nutricionista. Pots visualitzar la xerrada en streaming quan vulguis. Preu 10€.


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Circular

Projecte d'economia social i solidària: botiga alimentació i altres, amb criteris consum conscient: proximitat, eco, granel. Tallers i xerrades.

A La Circular hi trobaràs productes d’alimentació, fitoteràpia, higiene personal, neteja de la llar i residu zero. Escollim amb molta cura seguint criteris de qualitat, proximitat, producció ecològica, comerç just i mínim impacte ambiental. Per això, potenciem els productes a granel i els provinents de projectes amb un valor social afegit. I tot això, a un preu assequible.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Safrà 0,15gr
Safrà 0,15gr

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...