13 març 2023 · 1126
autor@
La Circular




Tallers cosmetica, neteja i altres! Comandes

Estic molt contenta avançar-vos els nous tallers que s'organitzen a la primavera. Ben aviat, us donarem la informació detallada de cada taller!

 
I com sempre, tenim cistelles de verdura ecològica, de temporada i proximitat de la Masia Can Sunyer (La Garriga). 
 
  • CISTELLA MITJANA 15,00 € Col xina, faves de Maresme, bròcoli, patata blanca, manat d'espinacs i alls tendres.
  • CISTELLA GRAN 21,00 € Col xina, faves de Maresme, bròcoli, patata blanca, manat d'espinacs, alls tendres, ametlles de casa i manat d'espàrrecs de Toledo.
La comanda s'ha de fer abans del diumenge a les 21h i venir a buscar la a partir del dijous a les 17h.

 
PANS I FLECA ECOLOGICS DE MAS BELLPUIG 
Els dimarts i dijous, us proposem els productes de fleca amb ingredients ecològics i de proximitat de Mas Bellpuig. Podeu fer la vostra comanda a botiga, per whatsapp o a traves del formulari (el formulari es vàlid fins el dimecres a les 13h i per recollir a partir del dijous).
 
 
PROPERS TALLERS EN UN COP D'ULL:
 
  • Amunt les defenses! A carrèc de Alex Bosch, nutricionista. Pots visualitzar la xerrada en streaming quan vulguis. Preu 10€.
  • NOU! 01/04: Baby Led Weaning, més enllà de l'alimentació. A càrrec de la Maribel Gutierrez, logopeda i assessora en lactància.


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Circular

Projecte d'economia social i solidària: botiga alimentació i altres, amb criteris consum conscient: proximitat, eco, granel. Tallers i xerrades.

A La Circular hi trobaràs productes d’alimentació, fitoteràpia, higiene personal, neteja de la llar i residu zero. Escollim amb molta cura seguint criteris de qualitat, proximitat, producció ecològica, comerç just i mínim impacte ambiental. Per això, potenciem els productes a granel i els provinents de projectes amb un valor social afegit. I tot això, a un preu assequible.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Herbes de l'Alt Pirineu
Herbes de l'Alt Pirineu

Cultivem, recolecten, assequem i transformem plantes medicinals i aromàtiques de manera artesanal. Tenim una hectàrea de cultiu en ecològic a Araós (Pallars Sobirà) a 1000 metres d'alÃ...