23 gener 2023 · 795
autor@
La Circular




Taller de sabons, menus i comandes

 
 
Bon dia, 
 
Aquesta setmana, amb el fred que fa, us proposem la xocolata a la tassa ecològic i del comerç just (Alternativa 3). A combinar amb beguda vegetal o llet fresca de vaca.

 
També avui, us informem que ja obrim les inscripcions pel taller d'elaboració de sabons 100% vegetals amb  la Noelia, aromaterapeuta i artesana de cosmètica natural. En aquest curs aprendràs a elaborar sabons 100% vegetals mitjançant la tècnica del procés en fred. Elaborarem un sabó suau, que neteja i hidrata la pell i que no conté substàncies sintètiques.



 
Com sempre, us proposem cistelles de verdura ecològica, de temporada i proximitat de la Masia Can Sunyer ( La Garriga). Aquesta setmana, us proposem:
  • CISTELLA MITJANA 15 €   Enciam, col-i-rave, manat de calçots i moniato, manat de pastanagues i carabassa cacahuet.
  • CISTELLA GRAN 21 €   Enciam, col-i-rave, manat de calçots i moniato, manat de pastanagues i carabassa cacahuet, tomaquet de súcar i alls secs i xampinyons.
La comanda s'ha de fer abans del diumenge a les 21h i venir a recollir-la el dijous.
 
 

MENUS PER EMPORTAR ECO!!

Tenir els menús vegans i ecològics del restaurant La Cookesa de Granollers. Els podeu encarregar abans del divendres a les 9.00h i es ve a recollir a partir del dimarts a les 11h.
Cada setmana, us proposem 3 tipus de menús ( 1 primer i 2 segons). Si esteu interessats en rebre més infomació i per fer la vostra comanda, us podeu apuntar cliquant al botonet a sota.
 
Setmana que ve en trindrem de més:
Menu 1
Crema de verdura de temporada
Arròs amb pesols i esparrecs
Cigrons amb espinacs
 
Menú 2:
Paté de llenties vermelles
Macarrons amb bolonyesa
Croquetes de pastanaga i tempeh
 
Menú 3:
Verdura al vapor
Bulgur amb verdures
Seità estofat amb carxofes
Vull més info!
 

PANS I FLECA ECOLOGICS DE MAS BELLPUIG 

Els dimarts i dijous, us proposem els productes de fleca amb ingredients ecològics i de proximitat de Mas Bellpuig. Podeu fer la vostra comanda a botiga, per whatsapp o a traves del formulari (el formulari es vàlid fins el dimecres a les 13h i per recollir a partir del dijous).
 
 
També volem compartir amb vosatres el curs organitzat per Opcions i Espai Ambiental a Barcelona. Un curs  molt participatiu, amb visites de projectes inovadors i acreditat per la UB

 
 
 

PROPERS TALLERS EN UN COP D'ULL:

 
  • Amunt les defenses! A carrèc de Alex Bosch, nutricionista. Pots visualitzar la xerrada en streaming quan vulguis. Preu 10€.
  •  "Any nou, dieta nova", preu 10€ (en streaming) A carrèc de Alex Bosch, nutricionista.  Com cada inici d'any, arriben els propòsits d'any nou. Però per què la majoria d'ells no els arribem a posar en pràctica o només durant un curt període de temps? En aquesta xerrada abordarem les dificultats que apareixen a l'hora de generar nous hàbits, com afrontar les resistències, els imprevistos, els moments que no ens en sortim, que no en tenim ganes,... i la importància de saber triar els objectius més encertats per a cadascú de nosaltres i en aquest moment en concret. I ja que ens proposem canviar hàbits, farem un repàs d'alguns dels hàbits saludables que podria ser interessant adoptar de cara a aquest 2023.
  • Gener i febrer: cicle de xerrades de la Maribel Gutierrez, Mamasons (veure cartell adjunt).
  • 25/02: Taller elaboració de sabons amb la Noelia Narejo.



Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Circular

Projecte d'economia social i solidària: botiga alimentació i altres, amb criteris consum conscient: proximitat, eco, granel. Tallers i xerrades.

A La Circular hi trobaràs productes d’alimentació, fitoteràpia, higiene personal, neteja de la llar i residu zero. Escollim amb molta cura seguint criteris de qualitat, proximitat, producció ecològica, comerç just i mínim impacte ambiental. Per això, potenciem els productes a granel i els provinents de projectes amb un valor social afegit. I tot això, a un preu assequible.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Vi de nous 700ml
Vi de nous 700ml

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...