25 gener 2022 · 4502
autor@
Llibreria Strogoff




Strogoff recomana: CAPITAL FÓSIL

Un llibre que ens implica a tots i que vol respondre a una paradoxa: quant més sabem sobre les consequències del canvi climàtic, més combustibles fòssils cremem.

Un llibre sobre la clara responsabilitat del capitalisme sobre el canvi climàtic. I que es conclou amb una hipotètica i brutal resposta: "si volem un canvi radical en la gestió dels combustibles fòssils cal enderrocar el sistema."

El podeu trobar a Bookshop 




Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Llibreria Strogoff

Tenim llibres per a tots el gustos i paladars. Si vols un llibre i no saps si el tinc: Em pots fer un truc o enviar-me un whatsap al 681.660.660. Escriure'm un mail jordi@strogoff.cat. O passar-te per la botiga al carrer Can Xic Corder 2 (La Garriga)

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Alvocat
Alvocat

Horta La Garriga: Productors de verdura i fruita i distribuïdors de alimentació en general