24 juliol 2024 · 257
autor@
Oidà




Menja fresc i divertit aquest estiu!

Les Delícies de l'Estiu: alimenta't mentre et refresques!

Quan arriba l'estiu, les altes temperatures ens conviden a buscar aliments refrescants i lleugers. A més de mantenir-nos hidratats, aquests aliments també poden ser deliciosos i divertits. A continuació, us presentem una llista d'opcions interessants per gaudir d'una alimentació estiuenca plena de sabor i frescor.
 

Gelats de Fruita: Color i sabor a cada mossegada

Els gelats de fruita són una manera excel·lent de combatre la calor mentre gaudim de les propietats nutritives de les fruites. Són fàcils de fer a casa i ofereixen una explosió de colors i sabors. Simplement tritura les teves fruites preferides, afegeix una mica de suc de llimona i sucre, congela la mescla en motlles i ja tens un gelat saludable i refrescant.
 

Amanides Creatives: Combina diferents opcions per a una explosió de sabor

Les amanides d'estiu són les grans aliades, simplement barrejant la gran varietat que ens ofereix aquesta època. Prova d'afegir-hi fruites fresques com síndria, mango o albercoc. A més, pots incorporar formatge feta, fruits secs o llavors per donar-hi un toc cruixent i saborós. Les vinagretes de cítrics són perfectes per donar una frescor addicional.
 

Aigües Aromatitzades: Hidratació amb aquell toc diferent

Beure molta aigua és essencial a l'estiu, però pot resultar avorrit. Una solució divertida és preparar aigües aromatitzades. Afegir rodanxes de fruita, herbes com la menta o l'alfàbrega, i fins i tot espècies com el gingebre a la gerra d'aigua o a la teva ampolleta. No només millora el gust sinó que també aporta beneficis saludables!
 

Broquetes de Fruita: Una Presentació Divertida

Les broquetes de fruita són ideals per a una festa d'estiu o un pícnic. Alterna trossos de diferents fruites en un pal de broqueta per crear un arc de Sant Martí comestible. A més de ser atractives a la vista, són fàcils de menjar i proporcionen una manera més divertida de consumir fruita. Pots acompanyar-les amb iogurt o una salsa de xocolata per fer-ho encara més irresistible.
 

Sopars Lleugers a la fresca

Les barbacoes no només poden ser de carn i botifarra. Les verdures a la brasa, com els pebrots, carbassons i albergínies, adquireixen un sabor fumat deliciós. També pots cuinar fruites com pinya o préssecs per a un toc dolç i sorprenent. Les opcions són infinites i permeten experimentar amb sabors i textures diferents. 
 



 
Fes servir la teva creativitat per convertir els teus àpats en autèntiques experiències gastronòmiques plenes de sabor, color i frescor. A més, aquestes opcions són saludables i ajuden a mantenir-nos hidratats durant els dies calorosos.

Així que aquest estiu, atreveix-te a provar noves receptes i gaudeix del menjar de temporada refrescant!
 
 


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Alvocat
Alvocat

Horta La Garriga: Productors de verdura i fruita i distribuïdors de alimentació en general