27 febrer 2023 · 1257
autor@
La Circular
Llet a granel, comandes

 
Avui ja hem organitzat el taller de sabons vegetals amb la Noelia i els participants han après molt i s'ho han passat molt bé. 
Ja estem organitzant altres cursos de cosmètica natural, de farmaciola i olis essencials. Us anirem informant aviat.
 
També us informem que treballem amb la Irene Buitrago, nutricionista col·legiada del Centre de teràpies natural de La Garriga. I per tant dona aquest servei de nurició els divendres a la tarda a La Circular. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per més informació. 

 
Recordeu que proposem llet fresca entera de vaca a granel. Ens arriba els dimarts i els divendres. La podeu encarregar ( fins el dissabte) pel dimarts i (fins el dijous al mati) pel divendres.
 
I com sempre, tenim cistelles de verdura ecològica, de temporada i proximitat de la Masia Can Sunyer ( La Garriga). 
  • CISTELLA MITJANA 15,00 €
  • CISTELLA GRAN 21,00 €
Per més informació posar en contacte per whatsapp o mail. 
 

PANS I FLECA ECOLOGICS DE MAS BELLPUIG 
 
Els dimarts i dijous, us proposem els productes de fleca amb ingredients ecològics i de proximitat de Mas Bellpuig. Podeu fer la vostra comanda a botiga, per whatsapp o a traves del formulari (el formulari es vàlid fins el dimecres a les 13h i per recollir a partir del dijous).


 
PROPERS TALLERS EN UN COP D'ULL:
 
  • Amunt les defenses! A carrèc de Alex Bosch, nutricionista. Pots visualitzar la xerrada en streaming quan vulguis. Preu 10€.


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Circular

Projecte d'economia social i solidària: botiga alimentació i altres, amb criteris consum conscient: proximitat, eco, granel. Tallers i xerrades.

A La Circular hi trobaràs productes d’alimentació, fitoteràpia, higiene personal, neteja de la llar i residu zero. Escollim amb molta cura seguint criteris de qualitat, proximitat, producció ecològica, comerç just i mínim impacte ambiental. Per això, potenciem els productes a granel i els provinents de projectes amb un valor social afegit. I tot això, a un preu assequible.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Formatge Ceretani Cheddar
Formatge Ceretani Cheddar

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...