26 juny 2024 · 262
autor@
Clot de les Soleres
Clot de les Soleres




Jornades de visita al cellet del Clot de les Soleres

Al celler Clot de les Soleres hem preparat dues jornades de visita al celler. El 29 de Juny i el 13 de Juliol us mostrarem l'Heretat Ferrer de la Vall, el magnífic paratge on neixen tots els nostres vins.

Farem una volta per les vinyes, ens envairà aquella olor típica del nostre celler i tastarem uns vinets. Tot acabarà a la taula amb un bon àpat regat pels nostres vins. Tot per 42€.

Podeu contactar amb nosaltres per telèfon al 621095155 per a qualsevol dubte i per formalitzar la reserva. 

Encara queden places, però cada cop menys!!





Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Clot de les Soleres
Clot de les Soleres

Clot de les Soleres: Vi Artesà, Natural i Sostenible

Benvingudes a l'apassionant món del Clot de les Soleres, un projecte vitivinícola amb una visió única i personal, compromesa amb la terra, el territori i la sostenibilitat. Des de la finca Heretat Ferrer de la Vall de Piera, a l'Anoia, el Carles a la vinya i amb la Montse al celler, amb cura i paciència, junts creen vins sans, naturals i autèntics que reflecteixen la seva passió per la vinya.

A Clot de les Soleres, la filosofia és clara i directa: respectar la terra i la vinya per tal que cada varietat s'expressi lliurement en cada ampolla. Els seus vins naturals són el resultat d'un procés minimalista, de vinificacions simples i pures, on no s'utilitza cap producte químic ni es filtra ni clarifica. Sense treure ni afegir-li res. Raïm esdevé most, que es converteix en vi. Aquesta autenticitat es troba en cada glop, transportant-te a la terra mateixa d'on provenen els raïms.

El Clot de les Soleres destaca pel vincle entre les vinyes i el celler. Aquest es troba enmig de les vinyes, d'on neixen tots els raïms amb els que es treballa. Tots els vins que s'elaboren són monovarietals que expressen purament les seves característiques i condicions climàtiques d'aquella anyada.

Cada gota de vi del Clot de les Soleres està impregnada amb l'amor i la dedicació de Carles i Montse. Aquest projecte va més enllà de l'elaboració de vi; és una oda a la terra, a la paciència i al respecte per la natura. Així que, quan gaudeixis d'una ampolla del Clot de les Soleres, estàs tastant l'autenticitat d'un projecte que captura l'esperit de la terra i la passió dels seus creadors.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Vi de nous 700ml
Vi de nous 700ml

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...