15 febrer 2022 · 5355
autor@
Ester Peris




El No-espai, un nosaltres

El No-espai, un nosaltres 

Aquesta obra està feta amb tècnica mixta sobre paper de 200 gr. Hi he fet servir: pintura acrílica, aquarel.la líquida, llapis i ceres.
Les mides de l’obra son 42 x 30 cm.
 
En aquesta obra m’he endinsat en l’espai buit de la passió. A través de les pinzellades he anat cercant els petits espais  i he creat una unió entre ells. He utilitzat els colors càlids  i he jugat amb les transparències i les superposicions . 
 
El cercle representa aquest espai buit i ple a la vegada. Es en aquest espai on viatjo i estimo.

https://www.instagram.com/perisester/
 


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Ester Peris

Em dic Ester Peris i actualment visc a la Garriga, al Vallès Oriental.

​Sóc llicenciada en Ciències de l'activitat física i l'esport i formada en diferents disciplines artístiques: pintura,  gravat, fotogravat, serigrafia, linogravat, aquarel.la, estampació, art japonès, marmolejat, cianatopia,  enquadernació i paper artesanal... Estic en constant formació i experimentació artística.

​He exposat en diferents sales d’art de forma individual i col·lectiva

Actualment treballo en el meu taller d’art i col·laboro puntualment en diferents activitats artístiques vinculades al poble de la Garriga

Pintar és una necessitat i em sento afortunada de poder-ho fer.

La meva pintura és un viatge, a través del color , pel no-espai. Observo el buit, el no-espai com element dinàmic.

Connecto  amb aquest espai, no pintat,  i el converteixo en el meu espai creatiu ple de possibilitats. Crear és el meu viatge de descoberta constant. A través de la pinzellada i el color m’expresso i miro de trobar respostes a les meves inquietuds. Inquietuds personals i socials. Quan pinto es crea un diàleg fascinant entra l’obra i jo.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Alvocat
Alvocat

Horta La Garriga: Productors de verdura i fruita i distribuïdors de alimentació en general