06 febrer 2023 · 2292
autor@
La Circular
Com fer calçots arrebossats? Nou taller i comandes!

Ja es temporada de calçots! I a La Circular, us els proposem en manats de 25 o sueltos, ecològics i de Can Sunyer amb la salsa romesco de Can Moragues.
Aquesta setmana, us proposem una deliciosa recepta per menjar-los sense embrutar-se els dits! 
 
Com sempre, tenim cistelles de verdura ecològica, de temporada i proximitat de la Masia Can Sunyer ( La Garriga). Aquesta setmana, us proposem:
  • CISTELLA MITJANA 15,00 € Enciam, moniato, manat de kale, cebes seques, manat de pastanagues i manat de porros.
  • CISTELLA GRAN 21,00 € Enciam, moniato, manat de kale, cebes seques, manat de pastanagues, manat de porros, les primeres faves i  manat d'espinacs..
La comanda s'ha de fer abans del diumenge a les 21h i venir a recollir-la el dijous.
 
 

PANS I FLECA ECOLOGICS DE MAS BELLPUIG 

Els dimarts i dijous, us proposem els productes de fleca amb ingredients ecològics i de proximitat de Mas Bellpuig. Podeu fer la vostra comanda a botiga, per whatsapp o a traves del formulari (el formulari es vàlid fins el dimecres a les 13h i per recollir a partir del dijous).
 
 

PROPERS TALLERS EN UN COP D'ULL:

  • Amunt les defenses! A carrèc de Alex Bosch, nutricionista. Pots visualitzar la xerrada en streaming quan vulguis. Preu 10€.
  • 25/02: Taller elaboració de sabons 100% amb la Noelia Narejo.
  • NOVETAT: Taller "Alimentació i menopausa", dissabte 4 març, a càrrec de Irene Buitrago, nutricionista col·legiada.

 


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Circular

Projecte d'economia social i solidària: botiga alimentació i altres, amb criteris consum conscient: proximitat, eco, granel. Tallers i xerrades.

A La Circular hi trobaràs productes d’alimentació, fitoteràpia, higiene personal, neteja de la llar i residu zero. Escollim amb molta cura seguint criteris de qualitat, proximitat, producció ecològica, comerç just i mínim impacte ambiental. Per això, potenciem els productes a granel i els provinents de projectes amb un valor social afegit. I tot això, a un preu assequible.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Oleic Bovera
Oleic Bovera

Productors des de 1931 de oliva arbequina. Enginyer agronom especilaitzat en elaboració oli oliva