La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
03 abril 2023 · 1380
autor@
La Circular




Tenim nova col·lecció de sabons! Comandes i tallers

 
Aquesta setmana ens han arribat nous sabons de Ecomerci natural. Son productes artesanals fet per l'Ariadna i el Ricard amb ingredients naturals i vegans. Aqui us en expliquem alguns, però en tenim molt més! Segur que trobareu el que us vagi bé!



 
 
I com sempre, tenim cistelles de verdura ecològica, de temporada i proximitat de la Masia Can Sunyer (La Garriga). 
  • CISTELLA MITJANA 15,00 € Enciam, manat alls tendres, una col llissa, manat d'espinacs, bimi ( brots bròcoli) i fruits secs: ametlles i nous.
  • CISTELLA GRAN 21,00 € Enciam, manat alls tendres, una col llissa, manat d'espinacs, bimi (brots bròcoli), fruits secs: ametlles i nous, carabassó i manat de porro.
La comanda s'ha de fer abans del diumenge a les 21h i venir a buscar la a partir del dijous a les 17h.

 
PANS I FLECA ECOLOGICS DE MAS BELLPUIG 
Els dimarts i dijous, us proposem els productes de fleca amb ingredients ecològics i de proximitat de Mas Bellpuig. Podeu fer la vostra comanda a botiga, per whatsapp o a traves del formulari (el formulari es vàlid fins el dimecres a les 13h i per recollir a partir del dijous).
 

 
PROPERS TALLERS EN UN COP D'ULL:
 
  • Neteja sense tòxics, dijous 11/05 a les 18h. Fes els teus productes de neteja per la casa amb productes naturals i zero waste. Taller de 2 hores a càrrec de la Noelia Narejo. Preu: 25€+ material (pendent de calcular). Inclou l'elaboració de 3 productes i dossier.
  • Cosmètica zero waste, dissabte 29/04 a les 10h. Elaboració de 2 productes zero waste, vegans i naturals. Taller de 3 hores a càrrec de Noelia Narejo. Preu 35€+ 5.50€ de material. Inclou el dossier.
  • Aromateràpia bàsica i terapèutica, dissabte 20 i 27 de maig a les 10h. L'aromateràpia consisteix en l'ús dels olis essencials purs, extrets de les plantes, amb la finalitat de ser utilitzats en teràpies vinculades amb la salut, la bellesa o el benestar. La fitoteràpia i l'aromateràpia científica ens han permès conèixer les propietats dels components bioquímics de les plantes medicinals, comprovant així, a través de la constatació científica, la qual cosa els antics ja sabien. En realitat l'aromateràpia és una antiga forma de medicina natural que harmonitza els diferents aspectes del nostre ÉSSER: el físic, l'emocional, el mental i l'espiritual. La curació amb olis essencials ha estat emprada per totes les cultures i civilitzacions i en l'actualitat ens està retornant al nostre lloc d'origen, a la naturalesa. Tenim més de 400 olis essencials terapèutics, els quals poden donar resposta a moltes necessitats quotidianes a través del bany, del massatge, de les inhalacions, en productes de cosmètica d'ús diari... I una de les característiques importants és que ni generen dependència, ni causen malestar si s'usen correctament. I quines diferències hi ha entre essència, oli essencial, absolut, hidrolat? I quines altres poden trobar entre les diferents marques que hi han al mercat i les seves certificacions. Taller de 8 hores ( 2 dissabtes), a càrrec de Noelia Narejo. Preu: 80€+ material (pendent calcular). Inclou l'elaboració de productes i el dossier.
  • Cosmètica per a tota la família, (data pendent de concretar) Elaborarem un ungüent  de calendula, una batida de karité i un talc. Taller de 2 hores, a càrrec de Noelia Narejo. Preu 25 €+ material (pendent calcular). Inclou l'elaboració de productes i el dossier.
  • Refrescos, dijous 8 de juny, 18h. Taller de 2 hores per aprendre a elaborar begudes per l'estiu amb productes naturals i fàcil de trobar. Preu 25€ + material (pendent calcular)
  • Amunt les defenses! A carrèc de Alex Bosch, nutricionista. Pots visualitzar la xerrada en streaming quan vulguis. Preu 10€.


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Circular

Projecte d'economia social i solidària: botiga alimentació i altres, amb criteris consum conscient: proximitat, eco, granel. Tallers i xerrades.

A La Circular hi trobaràs productes d’alimentació, fitoteràpia, higiene personal, neteja de la llar i residu zero. Escollim amb molta cura seguint criteris de qualitat, proximitat, producció ecològica, comerç just i mínim impacte ambiental. Per això, potenciem els productes a granel i els provinents de projectes amb un valor social afegit. I tot això, a un preu assequible.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Formatge Ceretani Cheddar
Formatge Ceretani Cheddar

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...