08 març 2022 · 2273
autor@
Llibreria Strogoff
Strogoff recomana: BÚHOS DE LOS HIELOS DEL ESTE

SLAGHT, Jonathan C. : Buhos de los hielos del este; 2022 Siruela


Els boscos immensos de la sibèria oriental. Valls immenses travessades per rius impetuosos, paisatges salvatges. La taigà... aquí hi viu una de les aus més esquives del món: el mussol manxú. I és la incansable recerca d’aquest animal, la fascinació que l’autor sent per aquesta au enigmàtica la que alimenta les pàgines d’aquest preciós llibre.

Un llibre que és també i sobretot una reflexió sobre la nostra relació amb un món natural que agonitza.

 
Podeu trobar-lo a Bookshop Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Llibreria Strogoff

Tenim llibres per a tots el gustos i paladars. Si vols un llibre i no saps si el tinc: Em pots fer un truc o enviar-me un whatsap al 681.660.660. Escriure'm un mail jordi@strogoff.cat. O passar-te per la botiga al carrer Can Xic Corder 2 (La Garriga)

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Herbes provençals
Herbes provençals

Ecoalimentaria: Tenda oberta al 2010 a Horta, amb distribució a domicili a Barcelona ciutat i província. Fruita i verdura ecològica, de temporada i proximitat i més de 1000 productes eco.