19 desembre 2022 · 1025
autor@
La Circular




Recepta de galets de Can Sunyer, horaris i comandes

HORARIS DEL 19 AL 24 DE DESEMBRE

 
Dilluns: 11h a 13.30 i 17h a 20h
Dimarts, dimecres i dijous: 9.30 a 13.30 i 16.30 a 20h (dijous fins les 20.30)
Divendres: 9.30 a 14.00 a 16 a 20h
Dissabte : 9.30 a 14.30 i de 16 a 18h
 
 
I també, la Magda i la Jerusa, les nostres pageses de la masia Can Sunyer de La Garriga ens envien una petita recepta de galets per fer durant aquestes festes o quan ens agradi. 
 
Aqui teniu la cistella d'aquesta setmana. Si voleu els ingredients per la recepta, demaneu los abans de dilluns i us ho prepararem pel dijous!
  • CISTELLA MITJANA 15 € Bledes, manat de remolatxa, bossa de brou ( patata, tros d'api, nap, xirivia, porro i pastanaga), manat de cebes tendres i coliflor nova de Can Sunyer.
  • CISTELLA GRAN 21 € Bledes, manat de remolatxa, bossa de brou ( patata, tros d'api, nap, xirivia, porro i pastanaga i tros de carabassa), manat de cebes tendres, coliflor nova de Can Sunyer, mongeta tendra i manat d'espinacs.
La comanda de la cistella s'ha de realitzar a través del correu electrònic o per whatsapp abans de dilluns a les 10h i recollir-la  el dijous.
 
No dubteu en encarregar els productes que necessiteu ( fruita, verdura, lactics, fleca).



 
 
PANS I FLECA DE MAS BELLPUIG  
I com sempre, continuem amb les comandes pels productes de fleca de Mas Bellpuig. Us enviem l'enllaç per realitzar la vostra comanda, abans de dimecres a les 13h  a recollir a partir de dijous a les 17h.
 
Però també rebem pans i productes de fleca els dimarts!
Comanda fleca Mas Bellpuig
 
AQUEST ANY:
MENYS PRODUCTES ANIMALS
A LA TAULA DE NADAL!
MENUS I PLATS ECO I VEGÀ
Restaurant La Cookesa, Granollers
A encarregar abans del 19/12 a La Circular ( disponible el 24/12)
 

 

PROPERS TALLERS EN UN COP D'ULL:

NOVETAT: Amunt les defenses! A carrèc de Alex Bosch, nutricionista col·legia.Pots visualitzar la xerrada en streaming quan vulguis. Preu 10€.
21/12: Banc de llet: tornar a la feina sense deixar la lactància, a càrrec de Maribel Gutierrez, logopeda i assessora en lactància. ( taller de mati o de tarda): 10 € . 
29/12: Neteja facial i rutina de neteja diàra, a càrrec de la Mireia de la Fitocosmètica Del Monsteny


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Circular

Projecte d'economia social i solidària: botiga alimentació i altres, amb criteris consum conscient: proximitat, eco, granel. Tallers i xerrades.

A La Circular hi trobaràs productes d’alimentació, fitoteràpia, higiene personal, neteja de la llar i residu zero. Escollim amb molta cura seguint criteris de qualitat, proximitat, producció ecològica, comerç just i mínim impacte ambiental. Per això, potenciem els productes a granel i els provinents de projectes amb un valor social afegit. I tot això, a un preu assequible.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Alvocat
Alvocat

Horta La Garriga: Productors de verdura i fruita i distribuïdors de alimentació en general