15 maig 2024 · 117
autor@
Molí de les Tinalles
Molí de les Tinalles
Emporta't el planter d'una pomera!

Amb la compra d'una ampolla del nostre oli d'oliva et regalem el planter d'una pomera!
 
 
Ara ja pots cultivar la teva pròpia pomera mentre gaudeixes del sabor i la qualitat del millor oli d'oliva arbequina ecològica.

Perfecte per a aquells que estimen els productes ecològics i sostenibles!
 

Visita'ns i descobreix els nostres productes.

Ens trobaràs a El Molí de les Tenalles, al Carrer Tomàs Fontova, 13 a Os de Balaguer
 
 
*Promoció vàlida fins a esgotar existències.


MOLI DE LES TINALLES
MOLI DE LES TINALLES

Soc dona, advocada. Vaig desinvertir el quetenia a Barcelona i vaig adquirir un moli d'oli i farina. L'he restaurat amb criteris de bioconstrucció i bioclimaisme. S'ha restaurat de dalt a bbaix, e...Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Molí de les Tinalles
Molí de les Tinalles

ELABORADOR D'OLI I FARINA ECOLOGICS I SENSE GLUTEN.


Soc dona, advocada. Vaig desinvertir el que tenia a Barcelona i vaig adquirir un moli d'oli i farina. L'he restaurat amb criteris de bioconstrucció i bioclimaisme. S'ha restaurat de dalt a baix, excepte la façana.

Hem eleborat oli dos temporades. Tenim farina sense gluten (llenties, cigrons, fesols, arros, panis,...), comprem els grans ecológics i els molem amb pedra.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Safrà 0,15gr
Safrà 0,15gr

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...