05 desembre 2022 · 1038
autor@
La Circular




5 idees per fer un nadal més conscient, nous tallers, sorpreses i horaris setmana de ponts

[img id="9820"]

5 IDEES

PER UNES FESTES

MÉS RESPECTUOSES

AMB EL MEDI AMBIENT

I SOCIALMENT RESPONSABLE!

 
 
  • 1) Per poder viure les Festes d'acord amb els valors del consum conscient, podem anticipar i planificar la compra.
Tant pels apats, com pels regals, és important haver-hi pensat abans i fer llistes. Així evitarem la compra compulsiva, el malbaratment alimentàri i la decepció de no haver encertat alguns regals.

  • 2) Per no col·lapsar els nostres cubells de residus amb paper de regals, cintes i embalatges, us proposem aquest any embolicar els vostres regals amb material de reciclatge o amb teles, segon la tecnica japonesa Furoshiki.
     
També, us proposem el taller per aprendre a fer -ho amb la Mar, activista per un mon més sostenible. En aquest taller, podreu portar els vostres regals i els embolicareu,. Si encara no els teniu, doncs aprendreu a fer-ho per repetir a casa. Apunteu-vos!
 
  • 3) Regalar, no es sempre comprar alguna cosa "material". També els regals fets per nosaltres mateixes li donen encara més valor!  Si teniu algunes habilitats, és el moment de practicar!  A La Circular, també us oferim tallers per aprendre a fer sabons,  cosmètica natural, etc. I tallers per regalar!
 
  • 4) Atura't! La vida va a 100 per hora. I en temps de festa, sembla que encara sigui pitjor. Tot ha d'estar perfecte i a vegades tenim més pressió que de costum. També seria un bon moment, tot i que no ho sembli, per aturar-nos i gaudir sencillament del que tenim, desfer-nos de la pressió social, de la imatge que voldríem donar i viure el que realment és important.
 
  • 5) A l'hora de comprar regals, pensem-ho bé: servirà de veritat? és un producte de qualitat? és un producte que genera molt residu? el puc trobar de segona ma? Com està fet? Qui ho ha fet i amb quines condicions?
 
Ja sabeu que La Circular, no és nomès una botiga, és un projecte amb valors ben clars: posar el nostre granet de sorra per millorar el mòn de demà!
 
 

HORARIS ESPECIALS SETMANA DEL 5 AL 12 DE DESEMBRE

Dilluns: de 9.30 a 13.30 i de 17h a 20h
Dimarts : tancat
Dimecres: de 9.30 a 13.30 i de 17h a 20h
Dijous:  de 10 a 13h
Divendres: de 9.30 a 13.30 i de 17h a 20h
Dissabte: tancat
 
Aquesta setmana, no fem comanda de fleca ni cistelles de verdura.


AQUEST ANY: MENYS PRODUCTES ANIMALS A LA TAULA DE NADAL!
 
MENUS I PLATS ECO I VEGÀ
Restaurant La Cookesa, Granollers
A encarregar abans del 19/12 a La Circular ( disponible el 24/12)





 
  • PROPERS TALLERS EN UN COP D'ULL:

 
NOVETAT: Amunt les defenses! A carrèc de Alex Bosch, nutricionista col·legia.Pots visualitzar la xerrada en streaming quan vulguis. Preu 10€.
 
15/12: Banc de llet: tornar a la feina sense deixar la lactància, a càrrec de Maribel Gutierrez, logopeda i assessora en lactància. ( taller de mati o de tarda): 10 €
 
14/12: Com sobreviure als excessos de les festes Nadalenques? S'acosten les festes,  apats copiosos a vegades dificils de digerir, alcohol, dolços, dormir poc... serà capaç d'aguantar-ho el nostre cos? Analitzarem quins on els errors més comuns, que provoquen en el nostre cos i què podem fer per minimitzar o contrestar els seus efectes, com ara tot un seguit d'hàbits, trucs i receptes que ens ajudaran a desempatxar-nos i que puguem gaudir de debò d'aquestes festes, a càrrec d' Alex Bosch, nutricionista col·legia. Presencial o on-line. Pots visualitzar la xerrada en streaming quan vulguis. Preu 10€.
 
17/12 mati : Cosmètica d'hivern: apren a fer un stick labial, una crema de mans, i més...
 
16/12 tarda: Aprèn a embollicar els teus regals amb material de reciclatge i amb teles  (tècnica  furoshki): 20€
 
29/12: Neteja facial i rutina de neteja diàra, a càrrec de la Mireia de la Fitocosmètica Del Monsteny
 
 

SORPRESA!

I per acabar, la propera setmana,  us reservem una sopresa. Estigueu atents a les xarxes socials i potser tindreu una recompensa... :)




Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Circular

Projecte d'economia social i solidària: botiga alimentació i altres, amb criteris consum conscient: proximitat, eco, granel. Tallers i xerrades.

A La Circular hi trobaràs productes d’alimentació, fitoteràpia, higiene personal, neteja de la llar i residu zero. Escollim amb molta cura seguint criteris de qualitat, proximitat, producció ecològica, comerç just i mínim impacte ambiental. Per això, potenciem els productes a granel i els provinents de projectes amb un valor social afegit. I tot això, a un preu assequible.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Carbassa confitada (verd)
Carbassa confitada (verd)

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...